1ra Jornada VadeBach 2019

1ra Jornada VadeBach
educació emocional amb les flors de Bach

Barcelona 30 novembre 2019

Aquesta jornada ha nascut des de l’Associació Vadebach, educació emocional a través de les flors de Bach. Fins ara hem estat organitzant conjuntament la formació de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra, i ara emprenem una nova etapa que comença amb la organització de la 1a Jornada de VadeBach, educació emocional amb flors de Bach que tindrà lloc el proper 30 de novembre a Barcelona.

La principal finalitat d’aquesta 1a Jornada de VadeBach, educació emocional amb flors de Bach, és fomentar la senzillesa i filosofia original del sistema desenvolupat pel Dr.Bach, tant per a terapeutes florals i practitioners acreditats, com per alumnes de la formació i públic general. Ens agradaria anar creant xarxa entre els diversos professionals de les flors de Bach i donar visibilitat a les flors i la filosofia original del Dr. Bach.

La jornada comptarà amb dues ponències i tres tallers, facilitats per trainers i/o BFRP acreditats pel Centre Bach d’Anglaterra, i un espai de comunicacions per compartir experiències significatives relacionades amb les flors de Bach d’acord amb el codi de pràctiques del Centre Bach d’Anglaterra. La nostra intenció és acreditar la Jornada com a formació continuada reconeguda pel Centre Bach d’Anglaterra (BC-ACE).