Alba Sagarra

Nascuda a Barcelona. Psicòloga col·legiada, Practitioner BFRP i formadora de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra des del 2012.

Sóc una apassionada de les flors de Bach, compromesa amb el llegat del Dr.Bach des del 2001 i amb més de 10 anys d’experiència com a facilitadora de formacions de flors de Bach.

El meu primer contacte amb les flors de Bach va venir en un moment de crisis personal molt potent, on diverses persones van parlar-me dels remeis i vaigdecidir formar-me com Practitioner reconeguda pel Centre Bach d’Anglaterra. Aquell procés de transformació personal va donar un gir a la meva vida i vaig submergir-me en una altre de les meves passions: el teatre i la dansa. Al 2006 vaig fusionar la meva trajectòria com a psicòloga, terapeuta corporal i floral amb la dansa en la proposta Flors de Bach en Moviment©, un itinerari corporal i floral pels set grups de flors de Bach.


Em defineixo com a una persona entregada i compromesa amb el llegat original del Dr.Bach, i alhora innovadora, a la recerca continua de la millor manera de fer arribar el cor de la filosofia del Dr.Bach a les persones.

Amb més de 17 anys treballant amb les flors, una de les coses que més em criden del sistema es que cada dia segueixo sorprenent-me i aprenent sobre els remeis, les emocions i les persones.

tornar