Anna Coderch

Psicòloga Sanitària, col·legiada, Practitioner BFRP y formadora de flores de Bach acreditada por el Centro Bach d’Anglaterra. Formada en Teràpia Gestalt. Màster en Clínica en Salud Mental. Formadora en MBRS (Mindfulness per a la Reducció de l’Estrès).

La senzillesa de las flors és una de les meves passions. Elles, són iguals davant de tots. Aquesta és una manera d’estar que m’enamora.

Vaig conèixer les flors als 20 anys, quan em sentia en plena crisi, en la recerca del sentit de la vida. I em va quedar arxivat aquell goter que després de prendre-me’l em va ajudar a veure-hi amb claredat, determinació i consciència, donant la pau de quan saps el que vols fer.  En aquell moment no sabia que la vida em portaria a dedicar-me a la psicoteràpia, i que després m’interessaria per elles des de la vessant més professional. Vaig començar a caminar amb elles des la meva relació amb elles fer un camí personal i professional. De seguida vaig adonar-me que les flors eren unes bones acompanyants i després de 22 anys l’experiència personal i professional ho corroboren, continuem fent camí juntes.

M’apassiona la docència i poder transmetre l’essència de la filosofia del Dr. Bach, que fa simple allò que de vegades semple complicat.

volver