EQUIP COL·LABORADOR CAT

1ªJORNADA VADEBACH
EDUCACIÓN EMOCIONAL CON LAS FLORES DE BACH


EQUIPO COL·LABORADOR


Marielena W. Núñez

Va conèixer i ha treballat amb les flors des de la seva residència a Londres el 1983. Ha estat coordinadora del Programa Internacional d’Educació Bach (conegut com a BIEP) a Llatinoamèrica (13 països) durant més de 20 anys. Formadora dels tres nivells del currículum en espanyol i anglès i formadora de formadors (Llatinoamèrica, Espanya i Xina). Llicenciada en Educació i Idiomes Moderns a Venezuela, té una maestria en Teconologia Eucativa al Canadà i una mestria en Formació i Desenvolupament en Recursos Humans a Anglaterra. Resideix a la Província d’Alberta , Canadà i divideix el seu temps laboral entre l’ensenyament de les flors i el seu treball com a consultora d’Innovació Acadèmica a la Universitat de Calgary. Els seus llibres són literatura recomanada en espanyol pel Bach Centre.

Ponència a les Jornada: Bach en temps de salut i educació emocional
Formació post – jornada: Maneig efectiu de l’estrès: Enfoc multidimensional


Mari Carmen Gallego

Terapeuta i professora oficial del Programa d’Educació en Flors de Bach, reconeguda per la Fundació Dr. Edward Bach, Mount Vernon, Anglaterra. Primera promoció a Espanya com a formadora. Ponent en congressos de Teràpia Floral, Infermeria, Desenvolupament personal, Consciència. Formadora del Programa Educació Bach en diferents Col·legis Oficiales de Farmàcia, Infermeria i Personal Sanitari. Conferenciant en diferents àmbits terapèutics. Des de 1992 Presidenta de la Associació de Teràpies Naturals i Desenvolupament Personal, on exerceix com a terapeuta i professora en diferents disciplines enfocades a millorar la salut de forma integral, i contribuir a l’equilibri físic, mental, emocional i espiritual. Creadora de diferents formacions en les que veiem les diferents aplicacions i possibilitats de les flors de Bach, com Camí Evolutiu i Educació Emocional.

Ponència en la Jornada: Flores de Bach y “el arte de ser uno mismo”, el camino del autodescubrimiento


Gerardo Rodríguez Fuentes

Practico amb les flors de Bach des del 1997 que vaig tenir contacte amb la formació per primera vegada. Simultàniament vaig culminar medicina i homeopatia, i en la meva pràctica clínica les tres disciplines estan imbricades en el mateix objectiu: la salut física, emocional i espiritual. Des del 2012 tinc l’honor de col·laborar amb el Centre Bach UK com a formador dels seus cursos acreditats a Espanya. A més a més d’aquesta formació imparteixo seminaris i formo part de l’equip de l’Aula La Montera a Sevilla, sent membre titular de l’Associació Espanyola de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques i diplomat per la Universitat Europea Jean Monet en aquesta disciplina per a la investigació que va culminar amb la tesina: “Lo sistémico del síntoma, Salud y Constelaciones Familiares” segons l’enfoc de Bert Hellinger. També m’he format en el programa Sat de Claudio Naranjo i en la teràpia Gestalt. Actualment investigo el treball corporal amb la disciplina de Moviment Autèntic d‘Andrés Waskmann i Bertina Weisman.

Taller a la Jornada: Mis máscaras, tus máscaras
Formació post-jornada: Ayudando al que ayuda


Marina Pérez Nadal

Biòloga (Universitat Autònoma de Barcelona), Màster en Dietètica y Nutrició (UAB, Projecte de màster: La Fitoterapia i la dona), Postgrau Expert Universitari en Teràpias Naturals (Universitat de Cádiz), Màster en el Desanvolupament Personal i Lideratge  (Universitat de Barcelona). Formació en feminitat conscient: Les 4 llunes en mi, de Sophia Style. Terapeuta de Flors de Bach i Trainer registrada. Dedicada la major part de la meva trajectòria professional al sector Salut. La meva vocació és la formació a professionals de la salut i la gestió d’equips humans. Les flors de Bach van canviar la meva vida a nivell personal, sobretot la manera com vaig aprendre a relacionar-me amb les meves emocions. Des d’aquest moment vaig començar a estudiar per a ser Practitioner, i un cop arribat aquest moment vaig seguir formant-me per a poder ser Trainer i transmetre als alumnes la passió i admiració que sento pel Sistema Bach. Cada vegada que imparteixo un curs aprenc subtileses noves sobres les flors i sobre el Dr. Bach i em meravello encara més d’aquest sistema de curació senzill i transformador.

Taller a la Jornada: Las Flores de Bach y el camino de la feminidad consciente


Roser Archs Sanchez

Practitioner BFRP flors de Bach. Estudis d’Infermeria a la Universidad de Barcelona. Educadora canina y Teràpia Assistida amb Animals. Entre el 2008 i el 2015 ofereixo voluntariat en diferents protectores i centres d’acollida d’animals i jo sóc co-fundadora de dos projectes amb un enfoc innovador respecte a l’educació animal. Durant aquest període els remeis florals es van fent cada vegada més presents en el meu dia a dia, tan personal com professionalment. Al 2016, em desvinculo de l’educació canina y em dedico completament a passar consulta com a terapeuta floral, tant a persones com a animals.

Taller a la Jornada: Flores de Bach en Animales: La mirada humana, claves para la elección de los remedios 


Montserrat Bayego Salvador

Llicenciada en Antropologia social i cultural. Infermera especialista en pediatria i llevadora. Fisioterapeuta. Naturòpata. Postgrau “Intervenciones Autónomas de Enfermería para un desarrollo personal y profesional: Terapias naturales”. Diplomes d’Acreditació i Capacitació en instruments complementaris de les cures d’infermeria  (DAC) en : “Teràpia Floral”, “Reflexologia Podal” i “Sofrologia”. Formada en Teràpia Floral de Bach amb la Dra. Maria Luisa Pastorino, en el programa del Bach Centre a la delegació de Barcelona, amb Eduardo Horacio Grecco d’altres professors. Des de setembre de 1991 treballa per compte pròpia al CENTRE D’ASSESSORAMENT exercint com a infermera, de forma autònoma, des de la perspectiva de les teràpies naturals i complementàries i oferint, entre altres, la teràpia floral de Bach per adults, nens i famílies, així com a consultora de professionals. Docent de Teràpia floral de Bach a diferents àmbits des del 2003, entre altres, al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona al programa de formació continuada oferint els nivells 1 i 2 aprovats pel Bach Centre. Professora al Màster Intervencions autònomes d’Infermeria del COIB amb la UB. Al Màster AINA de la EUI Sant Pau, i en diversos programes Ponències i conferències sobre el tema i alguna publicació.

Formació pre-jornada:  Terapia floral de Bach en la infancia, herramientas de consulta


Equip VadeBach

Anna Coderch Massip
Pilar Casanovas Aguilar
Alba Sagarra Graells


Amb el suport de:


ANAR A…

PRESENTACIÓ JORNADA
PROGRAMA JORNADA
EQUIP COL·LABORADOR
PONÈNCIES-TALLERS – COMUNICACIONS
BASES COMUNICACIONS JORNADES
FORMACIÓ PRE I POST JORNADA
LLOC I ALLOTJAMENT
INSCRIPCIÓ JORNADA