Formació acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra

Formació en flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra

Col·laborem a fer posible la formació de flors de Bach que forma part dels programes acreditats pel Centre Bach d’Anglaterra que es desenvolupa a més de 40 països, seguint el sistema original establert  pel Dr. Bach des de 1991.

Al finalitza la formació la persona té l’opció, un cop signat el Codi de Pràctica, d’inscriure’s en el Registre de Practitioners de la Fundació Edward Bach d’Anglaterra.

A qui va dirigida la formació?

  • A totes les persones interessades en coneixer el sistema i llegat original del Dr.Bach
  • A persones que desitgin dedicar-se professionalment a la teràpia floral de Bach
  • A professionals de l’àmbit de la salut, social i de l’educació que vulguin incorporar les flors de Bach a la seva pràctica professional
  • A persones interessades a aplicar les flors de Bach en la seva vida quotidiana, tant per elles mateixes com pel seu entorn més immediat: familia, amics, …
  • A persones que desitgin obtenir l’acreditació internacional del Centre Bach d’Anglaterra i formar part dels practitioners reconeguts per aquest centre.

La formació consta de 3 nivells. Els nivells 1 i 2 ensenyen a utilitzar les flors de Bach per a l’ús propi i per a l’entorn proper. El nivell 3 capacita a la persona a fer una consulta de flors de Bach seguint la filosofia original del Dr.Bach.