FORMACIÓ PRE i POST JORNADA

FORMACIÓN PRE I POST JORNADA
Acreditació com a formació continuada pel Centr Bach d’Anglaterra (BC-ACE)

Aprofitem la trobada de la Jornada per organitzar tres cursos on les persones que ho desitgin puguin aprofundir en diferents temes relacionats amb les flors de Bach i enriquir-se amb eines per l’ús de les flors de Bach al dia a dia i/o en la consulta professional.

Aquests cursos de formació estan oberts a totes les persones que hi vulguin participar, tant terapeutes florals, com professionals del sector de la salut i el benestar emocional i l’educació, com persones interessades.

S’entregarà el certificat del Centre Bach d’Anglaterra a aquelles persones que acreditin ser BFRP o haver cursat el nivell 3 de la formació de flors de Bach acreditat pel Centre Bach d’Anglaterra.

FORMACIÓ PRE I POST JORNADA

Teràpia floral de Bach en la infància, eines de consulta
Montserrat Bayego i Salvador (Barcelona)

Divendre 29 novembre de 16 a 20 hores

Montserrat Bayego i Salvador és antropòloga social i cultural, infermera, naturòpata. Imparteix la formació de flors de Bach al Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona (COIB).

Objectiu general de la sessió: Donar a conèixer el desenvolupament d’una consulta de teràpia floral de Bach dirigida a un infant i a la seva família. 

Contingut: durant aquesta sessió de 4 hores s’exposarà l’abordatge de la consulta de teràpia floral de Bach dirigida als infants (bebès, nens/es o adolescents). Partirem de les diferències respecte la consulta habitual de l’adult. Proposarem com podria ser l’espai de consulta, la dinàmica amb el/la nen/a i la seva família. Com els infants expressen les 38 flors al dia a dia. Farem alguna pràctica sobre com preguntar i altres dinàmiques útils per a arribar a les flors adequades. Però, sobretot, compartirem experiència creant un espai on tots puguem aportar coneixement.


Ajudant al que ajuda
Gerardo Rodríguez Fuentes (Sevilla)

Diumenge 1 desembre de 9:30 a 13:30 hores

Gerardo Rodríguez Fuentes és metge homeòpata, formador de flors de Bach acreditat pel Centre Bach d’Anglaterra.

 ¿ Què necessitem enfortir, mirar…com a professionals que ens dediquem a treballar pel benestar de les altres persones?

En aquest taller ens dedicarem a aprofundir en els nostres punts cecs i limitaciones amb la finalitat de definir-los i tenir-los presents, com a primer pas per ampliar la mirada i incloure allò que ens pugui ajudar en la solució. El treball es farà a través de dinàmiques, exercicis i posada en comú. Aquest taller, està inspirat  Este taller, está inspirado en el capítol 7 del llibre “Cúrese a usted mismo” del Dr.bach i en la pedagogia sistèmica. Està acreditat com o formació continuada BC-ACE pel Centro Bach d’Anglaterra. 


Gestió efectiva de l’estrès: un enfoc multidimensional
Marielena W. Núñez (Venezuela – Canadà)

Diumenge 1 desembre de 15 a 19 hores

Marielena W. Núñez és formadora de formadors de flors de Bach a Espanya, Llatinoamèrica i Xina. Dues dècades com a coordinadora Regional d’Amèrica Central i Amèrica del Sud del Programa Internacional Educació Bach.

Aquesta formació de 4 hores té com a objectius:

· Definir las condiciones de l’estrès a través de la nostra auto-avaluació
· Revisar la bioquímica de l’estrès i les seves conseqüències en l’organisme a nivell mental, físic i emocional.
· Explorar els factors biopsicosocials: els efectes a curt i llarg plaç 
· Explorar les competències emocionals
· Explorar vuit formes de mitigació 
· Revisar, conjuntament amb els/les participants, fonts d’estrès quotidià/ personal i el seu maneig amb les flors de Bach


ANAR A…

PRESENTACIÓ JORNADA
PROGRAMA JORNADA
EQUIP COL·LABORADOR
PONÈNCIES-TALLERS – COMUNICACIONS
BASES COMUNICACIONS JORNADES
FORMACIÓ PRE I POST JORNADA
LLOC I ALLOTJAMENT
INSCRIPCIÓ JORNADA