INSCRIPCIÓ 1ªJORNADA VADEBACH

La 1ª Jornada VadeBach, Educación Emocional con las flors de Bach, tIndrà lloc el proper 30 de novembre a Barcelona.

Aquesta Jornada s’acompanya de tres cursos de Formació Continuada Pre i Post Jornada en els que també et convidem a participar.

L’Associació VadeBach, Educación Emocional amb les flors de Bach, té com a principal objectiu la difusió de la filosofía original del Dr.Bach. Volem treballar en xarxa amb totes les persones interessades en participar-hi.

Si desitges sumar-te a la nostra associació, recolzant el desenvolupament de les nostres activitats, tenir l’opció de participar activament formant part de la organització de les mateixes i benefician-te de descomptes, pots inscriure’t com a soci/sòcia en el moment d’inscriure’t a la 1a Jornada i començar a beneficiar-te del descompte en aquesta Jornada (cuota anual de 25€, més info AQUI).

Aportació per la Jornada

  • 65€ per persones sòcies de VadeBach, SEDIBAC i d’altres associacions de professionals de la salud natural; Alumnes de la formació de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra; Alumnes de CFGM y CFGS brama sanitària i/o social
  • 85€ resta d’inscripcions

Aportació Formació pre i post Jornada

  • 50€ cada curs per a persones sòcies de VadeBach, SEDIBAC i d’altres associacions de professionals de la salud natural; Alumnes de la formació de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra; Alumnes de CFGM y CFGS brama sanitària i/o social
  • 60€ cada curs resta d’inscripcions

IMPORTANT PER A LA INSCRIPCIÓ

Per motius organitzatius de l’espai on es realitza la Jornada, les inscripcions amb dinar inclòs es tanquen el dijous 21 de novembre. A partir del 21 de novembre la persona pot inscriure’s sense incloure els àpats.