Pilar Casanovas

Nascuda a Barcelona. Farmacèutica de professió i formadora de vocació. Amb una visió holística de la salut i de la persona que m’agrada compartir. En aquest sentit em mouen 2 idees: “Som el que mengem, el que sentim, el que ens movem” i “El coneixement ens fa lliures, la ignorància ens converteix en esclaus”.

Practitioner BFRP i formadora de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra des del 2012. Arribo a les flors de Bach en la meva etapa de farmacèutica d’oficina de farmàcia quan la meva ment s’obre i comença a entendre la salut i la malaltia com a quelcom de diferent del que em van transmetre a la Facultat.

Des del primer moment em sentí atreta no només pel llegat del Dr. Bach sinò també pel seu recorregut professional fins arribar a crear el seu Sistema Floral.

Des de fa 5 anys, el meu dia a dia professional està dedicat a la formació en Micronutrició (“Som el que mengem“) a professionals de la salut i com a persona compromesa amb la transmissió del llegat del Dr. Bach sempre que puc com a facilitadora de formació de les flors de Bach (medicina per les emocions, doncs també “som el que sentim, som com ens emocionem”).

tornar