PONENCIES – TALLERS – COMUNICACIONS

1ªJORNADA VADEBACH
EDUCACIÓ EMOCIONAL AMB LES FLORS DE BACH


PONENCIES


Flores de Bach y “el arte de ser uno mismo”, el camino del autodescubrimiento
Mari Carmen Gallego

Professora titular de la 1 ª promoció en Espanya del Programa Internacional Educació Bach. Més de 20 anys formant terapeutes de flors de Bach a Espanya en diferents col·legis oficials de Farmàcia, Infermeria i personal sanitari.

Les flors de Bach són un camí d’autoconeixement i sanació emocional. Un terapeuta Bach, és un “educador”, és aquell que mostra camins. Però no puc guiar a altres si encara no he fet  el meu propi recorregut, si encara no sé qui sóc. El més important quan acompanyem el procés dels altres, és practicar amb l’exemple. No puc ensenyar el que no sé. En aquesta ponència, intentarem reconnectar amb la nostra veritable essència. Saber qui som, recuperar la importància de l’”Educació Emocional” i entendre com aquests remeis  ens ajuden a donar les passes adequades en cada moment.


Bach en Tiempos de Salud y Educación Emocional
Marielena W. Núñez

Formadora de formadors de flors de Bach a Espanya, Llatinoamèrica i Xina. Dues dècades com a coordinadora Regional d’Amèrica Central i Amèrica del Sud del Programa Internacional Educació Bach.

En aquesta ponència passejarem per:
· La correlación dels termes Salut- Emoció de fa 80 anys i d’avui utilitzant a Bach com a brúixola
· Utilitzarem com a instrument de navegació la filosofia per a referència de primera mà
· Explorarem mites i llegendes urbanes
· Veurem l’educació Bach a través  dels ulls del món
· Parlarem d’alguns estudis realitzats en relació amb les flors de Bach.


TALLERS

Hi haurà tres tallers simultanis.
Recorda indicar la teva preferència en el moment de fer la inscripció.


Mis máscaras, tus máscaras
Gerado Rodríguz Fuentes

Metge homeòpata, formador de flors de Bach acreditat pel Centre Bach d’Anglaterra

En aquest taller experiencial investigarem les formes d’estar que ens imposem i que ens imposen els nostres diferents rols i formes d’estar a la societat. Com estic quan mostro el què experimento? Com estic quan mostro una altra cosa? I la relació amb les flors de Bach que ens pot ajudar en aquesta vivència.


Las flores de Bach y el camino de la feminidad consciente
Marina Pérez Nadal

Biòloga i formadora de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra

Prendre consciència de la feminitat i masculinitat que cada ésser porta dins és un camí apassionant. En aquest taller veurem com podem treballar la nostra feminitat d’una forma conscient i profunda. LEs flors de bach ens ajudaran a transitar aquest camí i ens brindaran l’oportunitat de gestionar les emocions que es desperten a l’avanç. Ens servirà d’inspiració per entrar en contacte amb les forces femenines, tan necessàries al nostra món actual.


Flores de Bach en Animales: La mirada humana, claves para la elección de los remedios
Roser Archs

Practitioner BFRP flors de Bach. Estudis d’Infermeria a la Universitat de Barcelona. Educadora canina y Teràpia Assistida amb Animals

En una primera part del taller, explorarem les eines a tenir en compte quan tractem amb animals en consulta. La segona part se centrarà en la resolució de casos pràctics amb la participació dels assistents. Finalment, obrirem un espai per dubtes i preguntes generals abans del tancament. “L’habilitat per desxifrar els remeis adequats va més enllà de la interpretació que ens trasllada l’acompanyant de l’animal. Neix de l’observació sense judici i de la capacitat de respectar la naturalesa i els processos d’aprenentatge dels éssers que tenim davant”. -Roser Archs-


COMUNICACIONES

Espai obert a totes les persones participants a la Jornada per compartir experiències significatives relacionades amb les flors de Bach. 

Cada comunicació disposarà de 15 minuts per ser presentada a la Jornada.

BASES PAR A PRESENTAR UNA COMUNICACIÓ A LA JORNADA


FORMACIÓ PRE I POST JORNADA

Aprofitem  la trobada de la Jornada per a organitzar tres cursos de formació continuada de diferents temes relacionats amb les flors de Bach, i oferir la possibilitat d’enriquir-se amb eines per l’ús de les flors de Bach al dia a dia i/o en la consulta professionalDivendres 29 novembre de 16 a 20 hores
Terapia floral de Bach en la infancia, herramientas de consulta – Montserrat Bayego i Salvador

Diumenge 1 desembre de 9:30 a 13:30 hores
Ayudando al que ayuda – Gerardo Rodríguez Fuentes


Diumenge 1 desembre de 15 a 19 hores
Manejo efectivo del estrés: un enfoque multidimensional – Marielena W. Núñez


MÉS INFORMACIÓ FORMACIÓ CONTÍNUA PRE i POST JORNADA


ANAR A…

PRESENTACIÓ JORNADA
PROGRAMA JORNADA
EQUIP COL·LABORADOR
PONÈNCIES-TALLERS – COMUNICACIONS
BASES COMUNICACIONS JORNADES
FORMACIÓ PRE I POST JORNADA
LLOC I ALLOTJAMENT
INSCRIPCIÓ JORNADA