Trainers VadeBach

Us presentem l’equip de Trainers VadeBach acreditats/des pel Centre Bach d’Anglaterra. Per a més informació sobre les formacions contacta directament amb cada Trainer o consulta el nostre CALENDARI.

Pilar Casanovas

Impulsora i sòcia fundadora de VadeBach.
BFRP i formadora de nivells 1 i 2 acreditada pel Centre Bach d’Angaterra.

Nascuda a Barcelona. Farmacèutica de professió i formadora de vocació. Amb una visió holística de la salut i de la persona que m’agrada compartir. En aquest sentit em mouen 2 idees: “Som el que mengem, el que sentim, el que ens movem” i “El coneixement ens fa lliures, la ignorància ens converteix en esclaus”.

Contacte:


Anna Coderch

Impulsora i sòcia fundadora de VadeBach.
BFRP i formadora de nivells 1 i 2 acreditada pel Centre Bach d’Angaterra.

Nascuda a Barcelona.  Psicóloga Sanitaria col·legiada, Pactitioner BFRP i  formadora de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra des del 2012.

Contacte:  www.psicologa.cat


Mari Carmen Gallego

BFRP i formadora acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra (nivells 1, 2 i 3). Primera promoció Espanya.

Ponent en Congressos de Teràpia Floral, Infermeria, Desenvolupament personal, Consciència…
Formadora del Programa d’Educació en Flors de Bach en  diferents Col·legis oficialss de Farmàcia, Infermeria i Personal Sanitari.
Des de 1992 Presidenta de l’Asociación de Terapias Naturales y Desarrollo Personal, enfocada en millorar la salut de manera integral, i contribuir a l’equilibri físic, mental, emocional i espiritual.
Professora acreditada d’Eneagrama, per la A.I.E. (desde 2004), creadora del Programa Eneagrama i Flors de Bach. Formadora de terapeutes i professors en diversos àmbits terapèutics, dessenvolupament personal i emocional. Coaching Emocional i formadora de Coach Emocional.

Contacte: www.asociaciondeterapiasnaturales.org


Irene Martínez Lessner

BFRP i formadora de nivell 1 acreditada pel Centre Bach d’Angaterra.

Llicenciada en Farmàcia i especialitzada en Dietètica i Nutrició. Després de deu anys en una oficina de farmacia vaig fer un canvi a la meva vida i actualment duc més de 10 anys com a professora del Cicle Formatiu de Farmàcia. Entre les assignatures que imparteixo destaquen Comunicació amb el/la pacient i Teràpies Complementàries com flors de Bach i Aromateràpia.

Crec fermament en l’equilibri entre els hàbits de vida saludables i la salut emocional.

Contacte: martinez.lessner@gmail.com · Linkedin: imartinezlessner


Marina Pérez

BFRP i formadora acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra (nivells 1, 2 i 3 ).

Biòloga especialitzada en Fitoterapia i cosmètica natural.  M’apassiona formar-me i formar. Facilito curss de flors de Bach des de fa més de 9 anys i en cada nou grup aprenc més sobre les flors de Bach. El meu objetiu es transmetre el llegat del Dr. Bach a tota persona interessada en aquesta asombrosa eina que ens ofereix la naturalesa.

Contacte: marinapereznadal@gmail.com · linkedin: marinapereznadal


Alba Sagarra

Impulsora i sòcia fundadora de VadeBach.
BFRP i formadora de nivells 1, 2 i 3 acreditada pel Centre Bach d’Angaterra.

Sóc una apassionada de les flors de Bach, llicenciada en Psicologia i compromesa amb el llegat del Dr.Bach des del 2001, amb 15 anys d’experiència com a facilitadora de cursos de flors de Bach. Al 2006 vaig crear la proposta Flors de Bach en Moviment©, un recorregut corporal pels 7 grups florals.

Contacte: info@lalbailesflors.cat · www.lalbailesflors.cat · @lalbailesflors.cat